Katelijne Van Laethem - Mezzosopraan
Failed to load image

Katelijne Van Laethem raakte reeds als 6-jarige gefascineerd door zingen en door het bevrijdende effect dat zingen kan hebben op mensen.
Gedurende meer dan 25 jaar verzamelde ze een groot repertoire van gezangen die de ziel aanspreken, die lief en leed van het mens-zijn uitdrukken.
Ze hoopt met haar stem en tekstbeleving mensen te raken, het liefst van al deelt ze muziek op belangrijke momenten in het leven.
agenda
Warning: Undefined array key "HTTPS" in /customers/7/4/f/katelijnevanlaethem.be/httpd.www/nl/Languageselect.php on line 6 Warning: Undefined array key "HTTPS" in /customers/7/4/f/katelijnevanlaethem.be/httpd.www/nl/Languageselect.php on line 6 Warning: Undefined array key "HTTPS" in /customers/7/4/f/katelijnevanlaethem.be/httpd.www/nl/Languageselect.php on line 6 Warning: Undefined array key "HTTPS" in /customers/7/4/f/katelijnevanlaethem.be/httpd.www/nl/Languageselect.php on line 6 Warning: Undefined array key "HTTPS" in /customers/7/4/f/katelijnevanlaethem.be/httpd.www/nl/Languageselect.php on line 6 Warning: Undefined array key "HTTPS" in /customers/7/4/f/katelijnevanlaethem.be/httpd.www/nl/Languageselect.php on line 6 NL - FR - EN